[WĹ‚ochy]Salsa truflowa
Specja? ten powstaje na bazie grzybów i trufli, ma szerokie zastosowanie w kuchni w?oskiej; z powodzeniem mo?na u?ywa? jej zarówno do przystawek jak i do da? g?ównych ??cz?c sals? z w?oskim makaronem (spaghetti lub tagliatelle) i dodaj?c odrobin? parmezanu do smaku. Salsa truflowa dost?pna jest w opakowaniach - 130g i 250g.
Na zamówienie dost?pna jest równie? Salsa borowikowo – truflowa w s?oiczkach o pojemno?ci 250g lub krem borowikowy – w 130g opakowaniach.
Warto przekona? si? te? o smakowych walorach Salsy z oliwek, doskona?ej w przypadku antycznych, cho? prostych przepisów. Dost?pna w opakowaniach: 130g i 250g.
Wszystkich zainteresowanych naszymi produktami prosimy o kontakt mailowy, odpowiemy na Pa?stwa pytania, dostarczymy wszelkich informacji. ZAPRASZAMY
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Umbria |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Artyku?y rolno-spo?ywcze -> Grzyby
Firma Laurenzi
|
Ulica: | via Palestro, 18 |
Miasto: | Foligno (PG) |
Kod pocztowy: | 06034 |
Kraj: | WĹ‚ochy |
Telefon: | +39 339 1255935 |
Faks: | +39 0742 357417 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Aneta Kosi?ska-Giabbecucci |
Telefon komĂłrkowy: | +39 3391255935 |
|